Cum De A Crește Dimensiunea Penisului De Exercițiu

xxl cre?terea penisului penis dimensiunea

Un număr tot mai mare de oameni devin interesați de accesoriu de sex masculin. Acest lucru este pentru că Internetul a făcut cercetare și informații despre obiectul mai ușor disponibile și o serie de noi produse au lovit pe piață în ultimii ani. Identitate de sex masculin este, în mare măsură, înfășurat în mărimea penisului și oameni cu preocupări cu privire la dimensiunea lor pot beneficia de stimularea încrederii în sine și stima pe care un penis mai mare poate oferi. În timp ce un program bun durează 6-8 săptămâni, poate fi încurajat de faptul că aceste exerciții ia de obicei numai aproximativ 8 sau 9 minute pe zi, cu două zile de odihnă pe săptămână. Dacă te uiți la asta, este doar aproximativ 4 ore de exercitare în două luni, care ar putea oferi un permanent penis mai mare pentru viață. Există multe persoane acolo care comit greșeala de exercitare a penisului lor pentru mai multe ore în fals speranța că vor obține rezultate rapide. Ei nu știu că o astfel de abordare nu va funcționa. Aceasta va provoca mai mult rău decât bine. Penisului exercitii sunt, de asemenea, foarte popular cu oamenii, deoarece acestea promovează funcțiilor sexuale ale penisului ca ejacularea control și rezistență în plus față de creșterea dimensiunea penisului.

Diferite tipuri de tumori benigne sau canceroase, tumori suprarenale dovedi o cauza frecventa de extindere a glandei. Adenoame suprarenale rămâne cel mai frecvent tip de tumori benigne tumori suprarenale, reprezentând peste 50 la sută din suprarenale maselor. Mai puțin frecvente tumori benigne tumori suprarenale includ suprarenale chisturi și lipoame, sau grăsimi derivate din tumori. Unele adenoame suprarenale produc hormoni, inclusiv cortizol si aldosteron. Excesivă de aldosteron de producție dintr-un adenom suprarenal frecvent provoacă hipertensiune arterială, slăbiciune musculară, creșterea urinare și de sete. Cortizol-producerea de tumori suprarenale multe ori cauza redistribuire a țesutului adipos, cu grăsime a crescut în portbagaj și scăderea depozitelor de grăsime în brațe și picioare.

Alte semne și simptome de creștere a producției de cortizol includ hipertensiune arterială, slăbiciune musculară și pierdem, ușor vânătăi și o valoare crescută de zahăr în sânge.

Luând suplimente de vitamina C sau schimbarea dieta ta pentru a include mai multe alimente bogate in vitamina C poate oferi multe beneficii pentru sănătatea sexuală. Vitamina C joacă un rol vital în corpul dumneavoastră prin creșterea și repararea țesuturilor în tot corpul, inclusiv pe penis.

Ai nevoie de vitamina C pentru a ajuta la a face de colagen, o proteina care face ca pielea si vasele de sange, ambele din care sunt abundente în organele sexuale. Universitatea din Maryland Medical Center note dacă aveți probleme sexuale cum ar fi disfuncția erectilă, ejaculare precoce sau probleme cu dorinta sexuala, vitamina C poate ajuta. Site-ul recomandă de a lua de la 250 până la 500 mg o dată sau de două ori pe zi. de asemenea, arată că un deficit de vitamina C poate provoca să aveți un număr scăzut de spermatozoizi, care pot contribui spre infertilitate.

Chiar mai rău, multe dintre aceste pastile conțin substanțe nedeclarate pentru a face cumpărătorul cred că produsul funcționează. Există sute de diferite așa-numitele penis enalrgement pastile pe FDAs oficial Tentată Produse de Sănătate Sexuală " lista de avertizare, inclusiv unele foarte bine cunoscute si populare branduri de pilula. Ascunse ingrediente de droguri sunt de multe ori Sildenafil, Tadalafil sau Vardenafil, substanța utilizată pentru a trata probleme de erectie, scurt ED (disfuncție erectilă). În timp ce aceste doar baza de prescriptie medicala medicamente pot ajuta pacienții care suferă de ED, ele pot avea, de asemenea, periculoase efecte secundare și interacțiuni, în special pentru persoanele care iau anumite medicamente cardiace. În cel mai rău caz, ele pot provoca atacuri de cord, există mai multe verificate efectiv de decese legate de dubioase penisului pastile. Nu-ți risca viața ta și stai departe de pastile, nu contează cât de tentant advertsing sau fals recenzii de sunet. Du-te pentru natural eficient de instruire în loc.

Cum functioneaza acest supliment de marire a penisului de muncă? Există trei camere în penis; cele două mari cilindri de mai sus numite Corpii Cavernosi si unul mic, sub cunoscut sub numele de Corpi Spongoisum. Toate cele trei camere sunt umplute cu sânge, atunci când erecția apare și Corpii Cavernosi deține aproximativ 91% din tot sângele în a ridicat penisului, în timp ce corpul Spongios este în principal de excreție.

Corpora Cavernosa este responsabil pentru penis de lungime și lățime ca acestea se vor umple cu sânge atunci când penisul crește, determinând extinderea și duritate. Prin urmare, capacitatea și capacitatea de a Cavernos se umple cu sânge atunci când penisul se ridică determină mărimea penisului. Atunci este dovedit clinic printr-o serie de teste care tesutul penisului din Corpii Cavernosi permanent vor extinde și de a crește în capacitatea și funcționează mai eficient atunci când sunt expuse la anumite ingrediente NATURALE. Ceea ce a dus la creșterea în dimensiune a penisului.